Skechers med Memory Foam

Våra Skechers med Memory Foam-sulor är bland de mest sålda modellerna vi har. För Memory Foam är otroligt behagligt och bekvämt att gå i hela dagen. Så det är inte utan anledning vi har ett stort urval av Skechers skor med Memory Foam i sulan.

Skechers skor finns också i en Flex Appeal modell som är en otroligt flexibel modell med Memory Foam-sula. Så du får en sko som andas i stickad MESH med en ytterst behaglig innersula.

Skechers skor med Memory Foam finns i en Dual Lite version, som är en extra ultralätt sko. Samma komfort, bara i en lättare sko än vanliga Skechers skor.

Därför älskar vi Memory Foam sulorna

Memory Foam-sulorna är mjuka och otroligt flexibla. Memory Foam betyder i sin enkelhet att sulans skum kommer ihåg ditt fotavtryck, när du går i dina Skechers skor. Så sulan anpassar sig till dina fötter och det ger stor komfort.

Memory Foam sulorna är svettransporterande och det kombineras med att Skechers skorna är andningsbara och ger en lagom temperatur för fötterna hela dagen. Sulorna har antigrip bakpå, så de inte glider runt i skorna när du rör dig.

Skechers med Memory Foam hittar du både i våra Dual Lite skor och sulor. Faktiskt hittar du också Memory Foam sulorna i många av de andra skorna från Skechers, som t.ex. Skechers med Gogo Mat sulor eller Skechers med yogasulorna.

×