GaitLine

Hos SSKbutiken hittar du GaitLine som är ett märke med sneakers, stövlar och sandaler.

GaitLine har ett världenspatenterat sulsystem med den absolut bästa stötabsorberingen – speciellt utvecklat för dem som har problemfötter. Dessa sneakers har en lindrande/förebyggande effekt på nersjunken framfot. Längre upp i kroppen kan man förebygga skenbens smärtor, slitage i knän och lindra hypermobila knän.

Bra skor för dig som har hälsporre

GaitLines sneakers har en teknologi, som neutraliserar hälbenets position.

GaitLines skor flyttar viktpunkten från den bakersta delen av hälen och lindrar därför hälsmärtor. Bra sneakers för dig med hälsmärtor och hälsporre.GaitLine sneakers får bäckenet i neutral position och lindrar därmed för smärtor där och muskulaturen i länden avlastas.

SSKbutiken anbefaller GaitLine mot hälsporre.
Vill du läsa mera om GaitLine´s goda egenskaper, så läs mera här.

GaitLine har uppfunnit ett nytt sätt att gå på och det kan ändra ditt liv. Det låter kanske som ett stort uttalande, men här förklarar vi varför.Har du tänkt på vilken effekt dina steg har på kropp och sinne?

En god gång styrer din kroppshållning och din fysiska närvaro. En bra gång (alltså när du går) förbättrar din fysiska närvaro – bokstavligt talt från toppen av ditt huvud till spetsen av tårna.

Grundläggaren av GaitLine, Håvard Engell, tidigare proffesionell balettdasare, säger att en god gång handlar om livskvalitet. Många människor går inte korrekt enligt Håvards terninologi, mångas gångmönster påverkar din kroppshållning och kan ge led och muskel problem. Som tur är, kan en bättre kroppshållning nu fås i GaitLines patenterande sko dessin. GaitLine är en revolutionerande kombination av desing och utförande och det hela började med en idé från Håvard Engell.

Hur fungerar GaitLine skorna?

Mellan 70-90 % av alla lidelser i kroppen, kommer från foten. Altså en felställning i foten. GaitLine hjälper mot flera fot sjukdommar som hälsporre, nedsjunken framfot och smärtor i achillesenan. Därutöver kan GaitLine skor eller sandaler avhjälpa smärtor i knä, slidgigt i bäcken och ryggsmärtor samt musklär obalans.

8 av 10 personer upplever färre smärtor när de använder GaitLine skor.

Gaitline skor och sandaler

GaitLine är på trots av funktionerna utvecklade på designet som är tidlöst och uppfyller de flestas behov av en funktionell sko.

SKKbutiken är återförsäljare och vi har många styles i vårt sortiment som alla fås i storlekarna 36 – 46

Gaitline skorna har en liten vipp funktion, men inte så mycket att det kräver träning eller tillvänjning.

GAITLINES HISTORIA

År 2012 designade Håvard Engell den allra första Gaitline-skon i Oslo. Med över 40 års erfarenhet inom biomekanik anses han vara en av världens ledande experter inom balans, koordination och gång.

I 15 år hade Håvard ansvaret för skadeförebyggande arbete, balans och teknisk träning på Olympiatoppen. I sitt arbete med våra främsta idrottare insåg han att många skador och felbelastningar kom från samma plats: Foten. Särskilt när vi går på hårda och platta ytor.

Istället för att försöka träna var och en av oss att gå “rätt”, designade Håvard Engell en skosula som kunde göra jobbet: stötta foten och kroppen på bästa möjliga sätt. Ta bort muskel- och ledproblem. På sikt, kanske minska sjukfrånvaron?

För Gaitline är inte designad för elitsidrottare: Vårt mål är att förebygga och förbättra vanliga människors fotproblem, muskel- och skelettproblem. Men kan en sula lösa allt detta? Enligt flera forskningsprojekt, frågeundersökningar och tiotusentals kunder – är vi i alla fall på rätt väg.

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alla filter

Filter och sortering

Filtrera efter storlek
36
37
37,5
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Filtrera efter Färg
Pris
Klädestorlek
BH storlek
Fodtype
Kön
Kategori
Märken

Visar alla 8 resultat