CMP

CMP är italiensk-producerade skor av hög kvalitet. CMP är ett familjeägt företag som har tillverkat skor i många år. Skorna från CMP är OEKO-Tex-märkta och utan giftiga kemikalier. Då det är skor som är tillverkade med omtanke om miljön.

CMP har fokus på komfort och rörlighet. Skorna är tänkta för dig som är mycket aktiv under dagens lopp. Så de är särskilt väl lämpade för dig som går och står mycket. CMP är kända för att ha teknologiskt innovativa skor som är designade med funktionaliteten i fokus. De har svettransporterande effekt och ger dig en behaglig och konstant temperatur till kropp och fötter.

CMP – sko och sandaler är till dig som går och står mycket under din dag.

CMP – Sko och sandaler är ventilerande med skridsäkra yttersulor.

CMP – skor kan även fås i en modell som har vattentät membran som håller dina fötter torra när du är i skogen eller regnväder.

CMP – skor har en stabil hälkappa och ett bra grepp på de allra flesta underlag så de är fina till vandraturer i naturen.

CMP – skor med fokus på miljö och kvalitet…..

CMP – skor och sandaler är Italienskt producerade skor i hög kvalitet. Skorna fårn CMP är EKO-Tex stämplade och fria för giftiga kemikalier, så de är skor som är tillverkade med omtanke med och för miljöet. EKO-Tex märket är världens förande märkning för att säkra att de inte innehåller sundhetsfarliga ämnen.

CMP med fokus på komfort

CMP sandalerna har flera möjligheter för att reglera sandalen över din fot. Skulle foten svullna upp under dagen så är det möjlighet för snabbt att justera remmarna som är med kardborreband. Några modeller har stängd front om man hellre vill ha det. En del modeller har uttagbar sula så att du kan byta den med din egen sula och så är det bra att kunna tvätta sulan då och då.

CMP- skor har antingen vanliga snören andra har resår snören, så det är något för alla oavsett vad man vill ha.

Beroende av modell, fås skor och sandaler från storlek 36 – 46 och är till både män och kvinnor.

CMP skor och sandaler till aktiv fritid.

Med ett par CMP skor eller sandaler kan du helt säkert märka att det är gjort något extra för komfort till dina fötter som ju ska hålla i många år så därför är CMP skor och sandaler perfekta till vandrarturer eller andra outdoor aktiviteter.

Vandrarturer, terränglöp, fjällturar och liknandet är krävande för dina ben och fötter och det kräver ett par bra och gedigna skor. CMP är här ett bra val för denna utmaning eftersom CMP – skor och sandaler ger stöd och håll på din fot samt att den har en bra stötdämpning i sulan och är en sko som är ventilerande även om den är vattentät.

CMP – skor och sandaler hittar du här….www.sskbutiken.se/marken/cmp

Har du frågor om modeller eller storlekar så är du alltid välkommen att kontakta oss på mail info@sskbutiken.se.

Kom ihåg att alla kan handla hos SSKbutiken.se

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alla filter

Filter och sortering

Filtrera efter storlek
36
37
38
39
40
41
42
Filtrera efter Färg
Pris
Klädestorlek
BH storlek
Fodtype
Kön
Kategori
Märken

Visar alla 18 resultat