Hur Rikke startade SSKbutiken

Så här började SSKbutiken

Mitt namn är Rikke R. Kristensen. Jag startade den danska webbutiken Sygeplejebutikken i december 2009 med avsikten att ge vårdpersonal i Danmark möjlighet att köpa vårdutrustning för att underlätta vardagen.

Jag är utbildad sjuksköterska sedan 2003 och har arbetat inom hälsovården sedan 1997. 2014 avslutade jag mitt heltidsjobb för att ägna mig 100% åt min butik.

Jag hade länge en önskan om att utvidga webbutiken till de andra nordiska länderna, och i april 2015 öppnade jag SSKbutiken med målet att erbjuda vårdpersonalen i Sverige möjligheten att köpa praktisk och användbar sjukvårdsutrustning.
SSKbutiken växer ständigt med nya spännande produkter.

SSKbutiken finns också på Facebook, där det hela tiden kommer nyheter, inspiration och tävlingar.
Därutöver skickar jag ut nyhetsbrev kontinuerligt. Här delar jag med mig av mina erfarenheter inom sjukvårdsrelaterade ämnen – och kommer förstås också med bra erbjudanden. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Jag hoppas att du hittar vad du söker och jag är alltid öppen för nya initiativ och bra erbjudanden.

Teamet bakom SSKbutiken

Jag är stolt över teamet bakom SSKbutiken. Tillsammans står vi för den bästa kundservicen och det bästa utbudet av varor.

×