Så väljer du rätt arbets-BH

Komfort inifrån och hela vägen ut

Vi har fått en massa nya arbets-BH:ar i sortimentet, som ger dig komfort inifrån och hela vägen ut. Här är fokus på komfort – så du kan få de bästa arbetskläderna varje dag.

 

BH:arna är utvecklade i samarbete med The University of Portsmouth som är ledande inom bröst-biomekanik. De har genomfört ett test med 12 kvinnor. Kvinnorna deltog i en rad löptester för att kontrollera hur mycket rörelse som skedde under löpandet. De förseddes med sensorer som mätte hur barmen rörde sig – upp och ned, framtill och baktill – och från sida till sida.

Bäst i test

Arbets-BH:n som testades är vår BH med extra stöd (varunr. E181476). Den klarade sig bäst i bröststöd och BH-komfort. Faktiskt så bra att den var den bästa av de 78 BH:ar som The University of Portsmouth generellt har testat. BH:n är en av de arbets-BH:ar som ger mest stöd.

När du ska välja hur mycket stöd din arbets-BH ska ge, får du här en tumregel.

Ju mer rörelse i din vardag och ju större bröststorlek du har – desto mer stöd behöver du.

Generellt kan du dela upp arbets-BH:arna i dem med minimum stöd, medium stöd och maximum stöd. Här ser du vilket stöd du kan förvänta dig av våra BH:ar.

Minimum stöd

Gråmelerad BH med bra stöd (varunr. E181446)

Elastisk BH med bra stöd (varunr. E181445)

BH:arna är mjuka, sömlösa och av svettransporterande material. De har en bred resår under barmen som ger stöd och komfort. En BH för dig som håller dig i rörelse under dagens lopp.

Medium stöd

Elastisk BH med reglerbara axelband (varunr. E181406)

BH:arna är mjuka, sömlösa och av svettransporterande material. De har en bred resår under barmen som ger stöd och komfort. En BH för dig som är mycket i farten.

Maximalt stöd

BH med extra stöd (varunr 181476)

BH:n är extra hållbar, extra svettransporterande och har extra stöd. Den har reglerbara axelband och en bred resår under barmen som kan anpassas till omfånget på din bröstkorg.

Kom ihåg att din barm ska stödjas av resåren under barmen, inte av strama axelband.

BH:n har bra passform och stöd. Brösten hålls fast i
formpressade skålar. En BH för dig som rör dig mycket.

 

Är du osäker på vilken BH du bör välja, så är du välkommen att kontakta oss på:

info@sskbutiken.se eller på telefon 0760-33 16 67