Vilken typ är du?

Testa dig själv här…

Vi har satt ihop de mest sålda produkterna till paket. Det finns paketlösningar till varje typ. Hitta det paket som passar för dig.

Typ 1: ”Hjälp, jag vet inget om utrustning till sjukvårdspersonal – men ska ge en present”

Om du ska ge en present och inte är inne i de saker sjukvårdspersonalen använder. Här är en genväg till våra presenttips till vårdpersonal. Se våra förslag på presenter här

Den är lätt att använda och är uppdelad efter pris, så det är överskådligt för dig att hitta rätt present inom din budget.

Typ 2: ”Jag ska börja på en ny utbildning”

Starpaket till dig som t.ex. ska börja i hemvården. Det finns också baspaket med sandaler. Dessa startpaket är bra för den som precis ska komma igång och startar från början utan någonting. Klicka här för att se våra bästa startpaket.

Typ 3: Du som precis har blivit färdigutbildad

Du behöver det mesta… så precis som typ 2 behöver du köpa det som passar i ditt nya jobb. Kanske har du fått ett jättesnyggt systerur med gravyr i present när du blev färdig. Men du saknar resten.

Vi har delat upp massor av sjukvårdsutrustning efter var man arbetar. Så titta här och se vad du behöver för att komma igång på ditt nya jobb.

Typ 4: Du som har provat att lägga din klocka till tvätt

Ja, det är nog dem vi har flest av.

Kanske är man inte en garvad sjukvårdsanställd om man inte har provat det. För det händer att en sjuksköterskeklocka hamnar i tvätten eller att sandalerna blir utslitna efter de många stegen man går varje dag.

Så behöver du en ny sjuksköterskeklocka eller saknar du några saker till fickan, så ta en titt på listan över all vår sjukvårdsutrustning.

Är du en av dem som bara ska fylla på förråden?

Många som har några år på nacken i vårdsektorn, och som har erfarenhet med vår sjukvårdsutrustning dagligen. De vet att vår utrustning kan bidra till en enklare vardag. Så de vet kanske redan vilka fördelar som finns med våra startpaket.

Fördelen med alla våra startpaket är att du sparar pengar – från 50-150 kr per paket.

Sakerna passar ihop och de flesta är baspaket så att de är användbara för alla. Några paket är speciellt för dem som t.ex. doserar mycket medicin eller arbetar i hemvården.

Alla våra paket är tänkta till vårdpersonal, så oavsett vilken utbildning du har, har de alla som syfte att underlätta din vardag.

Kom ihåg att du naturligtvis även kan få alla produkter styckvis.

×