Studiestart

Startpaket

När man påbörjar en utbildning har man behov av sjukvårdsutrustning.

Se våra startpaket till dig.

Vårt lilla paket till fickan innehåller grundläggande artiklar som pennhållare, sjukvårdssax, pincett till medicindosering och lampa. Få ett startpaket med alltihop för 299 kr.

 

Sjuksköterskeklockor

Vi rekommenderar ett bra systerur och har riktigt många i sortimentet.

Alla sjuksköterskeklockor tål att spritas och är därför hygieniska. De fås i flera färger och modeller – så de passar på din uniform.

Silikonklockor

För dig som följer modet är våra silikonklockor en stor hit. De tillverkas särskilt för våra kunders behov med tydlig visare och sekundvisare. Alla silikonklockor har japanskt urverk, som är den högsta kvaliteten du hittar på marknaden för silikonklockor.

Våra silikonklockor fås i många färger och designer. En nyhet på denna front är tryck och silikonklockor med klämma, så att man inte förstör kläderna med en säkerhetsnål.

Utöver våra silikonklockor är våra digitala systerur också mycket populära. De har flera funktioner som alarm och ljus i urtavlan.

Sandaler

Bra skor är viktigt för sjukvårdspersonal, som går många steg varje dag.

Vi har hittat det bästa till sjukvårdspersonalen och har i vårt sortiment fokuserat på komfort, mode och halksäkerhet.

Våra sandaler är alla tänkta för arbete men vi har sandaler för alla ändamål inom olika arbetsområden.

Vi har sandaler utan hälkappa för de arbetsplatser som tillåter detta. Dessutom har vi stor efterfrågan på dessa sandaler till fritidsbruk.

Vi har sandaler med tårem till de kvinnor som har behov av att få framfoten lyft, och särskilt kvinnor med nedsjunken framfot har stort utbyte av dessa sandaler.