Topp 5 personliga presenter

Vad kan du ge som personlig present till någon som arbetar inom vården?

SSKbutiken har samlat en topplista över de 5 produkter som oftast ges bort som present. När du beställer en gåva hos oss kan du få den inslagen – och vi skickar den också gärna direkt till den du vill glädja med en present. Och vill du skicka en liten hälsning tillsammans med ditt paket, går det också bra.

 

 

1. Graverad sjuksköterskeklocka

Den vanligaste presenten är våra graverade sjuksköterskeklockor. Du har möjlighet att sätta en personlig prägel på gåvan när du väljer ett ur. Det finns nämligen många uttryck och stilar. När du väljer en klocka med gravyr, har du möjlighet att skriva ett namn, en hälsning eller något annat, som betyder mycket för mottagaren.

Du kan t.ex. välja ett klassiskt systerur i silver och guldton med en personlig gravering.

Många av våra sjuksköterskeklockor är klassiska och ser jättefina ut på den vita rocken.

 

2. Namnskylt till den nyutbildade

En namnbricka med namn och titel är alltid en bra present.

Att få en skylt med sin nya titel på ger en känsla av stolthet – och det är ju inte så konstigt. Det är resultatet av flera års studier i skola och praktik.

Du kan få våra namnbrickor i olika färger och former.

3. Sjukvårdssaxen

Sjukvårdssaxen är en praktisk gåva som alltid är i fickan. Den kan tyckas en enkel gåva, men den håller i många år och är otroligt användbar på jäktiga vakter.

Om du vill försäkra dig att din sax inte kommer bort på jobbet, kan du få dina initialer ingraverade på saxen.

4. Få allt med dig när du är i farten

Med en midjeväska får du möjligheten att ha din sjukvårdsutrustning nära till hands i vardagen. Med en midjeväska har du båda händerna fria till dina göromål. Det finns gott om plats för t.ex. pennhållare, sax, pennlampa, kulspets, pincett och pulsmätare.

5. Startpaket med namnskylt

Ett startpaket med namnskylt innehåller allt vad du behöver för din första dag på praktik.

Paketet innehåller pennficka, sjukvårdssax, pennlampa, pennhållare och en namnskylt. Du får naturligtvis gravyr på din namnskylt.

Alla ficktillbehör som behövs för att göra vardagen lite lättare för dig.

 

Du kan också ge andra av våra produkter i present – eller också kan du ge ett presentkort. Presentkortet kan fås från 100 – 1.000 kr.

Är du osäker eller behöver du lite mer inspiration är du förstås välkommen att kontakta oss på e-post eller telefon.