Suecos

Suecos är kända för att ha designat skor som framhäver anatomin i dina fötter, genom att ta hänsyn till detta ger det både din rygg och dina leder en fantastisk smärtlindring samtidigt som Suecos-skorna formar sig efter dina fötter och det ger en bekväm och anpassad passform .

Suecos skor och träskor har halkfria sulor vilket gör att det är mindre risk att du halkar och ramlar under en hektisk arbetsdag.

Du hittar både halkfria och CE-godkända ESD-skor och träskor från skomärket Suecos. På Sygeplejebutikken har vi som mål att hjälpa dig med skor för en bättre vardag, därför är vi också stolta över att kunna erbjuda Suecos skor och träskor, som lever upp till vår höga standard inom arbetsskor.

I Omvårdnadsbutiken hittar du flera modeller i märket Suecos. Modellerna är:

Suecos Oden finns i 4 olika utföranden och färger. Suecos Oden kan enkelt tvättas, du behöver bara vatten och tvål, och sedan bara hålla dig under 45 grader varmt vatten. Oden är tillverkad i ett ultralätt material som kallas EVA, träskorna formar sig efter dina fötter och det ger en bekväm och anpassad passform.

Suecos Magnus finns i vitt eller svart. Suecos Magnus är en CE-godkänd ESD-täppa, som förhindrar att du får en elektrisk stöt (EN ISO 20344-2011). Suecos Magnus klarar ett tryck på skotån på 1500 kg (EN ISO 12568), och då är det exklusiva teknologin X-Cell-systemet och en ny vadderad innersula inbyggd i Suecos Magnus, vilket ger Suecos Magnus större komfort och fotanpassningsförmåga .

Suecos Alma-skor har införlivat en teknologi som kallas Health Tech™. Denna teknik förbättrar ditt dagliga liv, med sin integrerade ergonomiska design. Alma-skorna har ventilerande mesh i biten över foten och de är starter med CoolTech som är ett läckert mjukt tyg. Suecos Alma har en uttagbar innersula, de är ultralätta och har halkfria yttersula i Suecos unika X-Cell-material som ger riktigt bra stötdämpning.