Sjuksköterskeklocka, vilken ska jag välja?

Bland 50 olika sjuksköterskeklockor, vilken ska du välja??

Ja vi har många sjuksköterskeklockor och när du ska välja en sjuksköterskeklocka till dig själv eller som present, så är det olika saker du bör tänka på.

Vem är du?
Ja, vi har flera olika kategorier av systerur, som silikonklockor, stålur, guldklockor eller sjuksköterskeklockor med gravyr.

Detta kan kanske ge dig en överblick över vilka färger som finns och vilken färg du vill att din sjuksköterskeklocka ska ha. Vi har många designer och även de klassiska systeruren.

Vi har de färgglada sjuksköterskeklockorna som ger en fin kontrast mot din rock, de mest moderna sjuksköterskeklockorna är av silikon och fås i 16-20 olika färger och designer.

Med utgångspunkt i ditt behov har vi fått våra populära digitala silikonklockor i många fler färger.

Det digitala systeruret har flera funktioner som t.ex. ljus och datum i klockan.

Vi har sjuksköterskeklockor i alla prisklasser och priset hänger ihop med kvaliteten. Det är helt ok att välja ett systerur för 179 kr ifall man vet att sjuksköterskeklockan kommer att bytas ut när man blir färdigutbildad. Eller om man vill ha en modern produkt som kanske inte är lika moderiktig om två år.

Varje år reser SSKbutiken iväg för att hitta de allra bästa sjuksköterskeklockorna till vår butik. Vi ser de nya trenderna och samarbetar omkring utvecklingen av sjuksköterskeklockor. Vi samarbetar om dina behov när det gäller systerur, design och funktion. SSKbutiken är i kontinuerlig dialog med sina kunder och potentiella kunder för att lyssna till just de behov som sjukvårdspersonalen har.

Bland de mer klassiska sjuksköterskeklockorna hittar du alla de systerur som är specialdesignade till våra användare. Våra dyra sjuksköterskeklockor har tre gånger så bra emalj på utsidan av klockan och detta gör att sjuksköterskeklockan är ytterst hållbar. Vi har systerur i stål och med guldton i dessa prisklasser. I denna prisklass hittar du också flera sjuksköterskeklockor med datumfunktion på systerurets urtavla.

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och alla våra sjuksköterskeklockor tillverkas under sträng kvalitetskontroll. Vi väljer japanska urverk i de flesta sjuksköterskeklockorna, men har också ur som har tillverkats i Tyskland och Schweiz.

Det japanska urverket är ett Mioyta quarz urverk, vilket ger optimal precision.

Gravering av sjuksköterskeklockor

Hos SSKbutiken graverar vi gärna på din sjuksköterskeklocka.

Vår gravör skickar dagligen, så därför är vi blixtsnabba med att leverera din beställning med gravyr på systerur. Vi erbjuder tre olika typsnitt på sjuksköterskeklockor och vi rekommenderar att du låter gravera högst 14 bokstäver. Inte för att vi inte kan gravera fler bokstäver på sjuksköterskeklockan, utan för att storleken på graveringen blir så liten att den inte kan läsas.

Du kan absolut få ett datum eller mer privat meddelande på baksidan av de flesta systerur, välkommen att kontakta oss för att få hjälp med detta.