Birkenstock återförsäljare

SSKbutiken är återförsäljare av de ergonomiska skorna från Birkenstock. Birkenstock är kända for sina patenterade och ergonomiska korksulor. Skorna är av hög kvalitet och komforten är otrolig. Det får många att välja Birkenstock igen och igen.

Birkenstock är ett märke som nästan inte behöver presenteras. Det är nog mest känt för mode, komfort och evig trohet. Har du en gång blivit förälskad i Birkenstock kan du inte enkelt övertygas om att prova något annat. Särskilt modellerna Birkenstock Arizona och Birkenstock Gizeh har varit favoriter hos många sedan Birkenstock lanserade sina sundhetssandaler.

Birkenstock är inte bara sandaler

Birkenstock är mer än bara sundhetssandaler. Efterhand har man utökat sortimentet med en Birkenstock clog serie, som både fås med och utan hälkappa. Birkenstocks Tokio Clog serie är en arbetsserie för dig som vill ha Birkenstocks behagliga korksulor i din arbetssko.

Korksulan anpassar sig till dina fötters form med tiden.

Birkenstock Tokio är ESD-godkända skor. Det betyder att de är anti-statiska. Så går du på golv som avger statisk elektricitet, kan de avhjälpa problemet.

Är du osäker…

Är du osäker på om du ska ha Birkenstock sandaler eller en mer professionell Birkenstock-modell – så fråga oss. Som Birkenstock återförsäljare har vi fått en grundlig upplärning omkring Birkenstocks många fördelar. Och vad vi inte vet kan ta reda på.

Du är välkommen att kontakta oss på 0760-33 16 67 alla vardagar mellan 8.00 och 16.00.