Nybo Svart Unisex Wellness Väst, Stretch, Komfort, Kort

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1500531-0072

Nybo Svart Unisex Wellness Väst, Stretch, Komfort, Kort

Den tidlösa och funktionella väst från Nybo Workwear är idealisk för både service- och vårdpersonal. Denna unisex wellness-väst i svart är designad med optimal komfort och rörelsefrihet i åtanke. Med sin stora bröstficka, som är uppdelad för extra förvaringsmöjligheter som pennor, och två rymliga höftfickor, varav den ena har en praktisk mobilficka, är denna väst både praktisk och stilren. Västens långa design täcker elegant över höften, medan slitsar i sidorna säkerställer extra komfort och rörelsefrihet.

Denna praktiska väst är utrustad med tryckknappar fram, vilket gör den enkel att stänga och öppna när arbetet kräver snabba byten. Det mjuka och lätta tyget med stretch säkerställer att västen känns bekväm hela dagen lång, oavsett om du arbetar på ett upptaget sjukhus eller ett lugnt wellness-center. Även om produkten här visas i svart, kan du också hitta denna populära väst i andra färger, som passar till olika arbetsmiljöer och individuella preferenser.

Asiatiskt inspirerad wellness-serie i stretch-material skapar en känsla av lugn och balans, som är kännetecknande för österns mystik. Kläderna är designade för att förbättra den totala upplevelsen för kunden i wellness-miljöer, vilket gör denna väst till det perfekta valet för ett professionellt och inbjudande utseende.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är ett tillägg på 15% för storlekar över 2XL.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.