Nybo Navy Dam Charisma Klänning, Kortärmad, Komfort, Rörelsefrihet

489,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1180591-0011

Nybo Navy Dam Charisma Klänning, Kortärmad, Komfort, Rörelsefrihet

Nybo Workwear A/S erbjuder en utsökt Navy Dame Charisma Klänning som kombinerar kortärmad design med enastående komfort och oöverträffad rörelsefrihet. Denna klänning med 3/4 ärmar är idealisk för arbetsbruk, eftersom den inte bara är lätt formad utan också praktisk med en bröstficka och två rymliga höftfickor, varav den ena har en extra mobilficka och nyckelremmar. Sidosslitsarna bidrar dessutom till ytterligare komfort och rörlighet.

Med en smart V-hals och noga utformade designdetaljer såsom nyckelremmar som är integrerade i höftfickorna samt en behovsorienterad mobilficka, uppfyller denna klänning användarens moderna krav.

Supersmart färgglad vårdserie presenterar ett skandinaviskt minimalistiskt uttryck. De klara och glada färgerna tillsammans med den mjuka tygkvaliteten, vävd med en 50/50 blandning av polyester och bomull i 180 g/m², ger denna serie en harmonisk balans mellan estetik och funktionalitet.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Dock tillkommer ett pristillägg på 15% för överstorlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.