Nybo Navy Dam Sportig Tunika, Flexibel, Figursydd, Praktiska Fickor

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1360779-0011

Nybo Navy Dam Sportig Tunika, Flexibel, Figursydd, Praktiska Fickor

Upptäck den perfekta balansen mellan komfort och funktionalitet med denna lätt insvängda damtunika från Nybo Workwear A/S. Den smarta justeringseffekten i ryggen ger möjlighet till extra midjering, så att du kan uppnå den önskade passformen. Skjortan är utrustad med en rymlig bröstficka samt två höftfickor med nyckelband och integrerade mobilfickor, alla försedda med tryckknappar för att säkra innehållet. Längden på damtunikaen säkerställer att den täcker ordentligt när du böjer dig eller lyfter något. Den rundade nederkanten med ribb i sidorna ger extra flexibilitet, så att du kan röra dig fritt genom din dag.

Kollektionen Sporty är en hyllning till moderna löparkläder med en design som integrerar rymlighet och bra passform med dynamiska snitt och kontrastsömmar i fräscha färger. Detta skapar ett sportigt och visuellt tilltalande uttryck som passar perfekt för den aktiva vardagen.

Denna sportiga tunika finns inte bara i klassisk marinblå utan även i en rad andra fina färger som blå, ljusblå, grå, ljusgrön, mörkgrön och bordeaux, så att du kan välja den färg som passar bäst till din stil. Den är tillverkad av en blandning av polyester och BCI-bomull, vilket ger en lätt och behaglig känsla hela dagen.

Tillgängliga storlekar: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Observera att det tillkommer ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.