Nybo Röd Damtunika Charisma Premium, Temperaturreglerande, Slitsar

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1360861-0060

Nybo Röd Damtunika Charisma Premium, Temperaturreglerande, Slitsar

Nybo Workwear A/S presenterar denna lätta och eleganta damtunika, Charisma Premium. Med sin moderna skärning och vackert formade V-ringning skapar den ett slimmande utseende för både hals och ansikte. Tunikan har sidoslitsar som ökar rörelsefriheten, vilket gör den idealisk för hektiska arbetsdagar. Dessutom är tunikan utrustad med rymliga fickor, en praktisk mobilficka och en nyckelrem. Den är tillverkad i det temperaturreglerande tyget TENCEL®, som kombinerar komfort med funktionalitet.

Charisma Premium-kollektionen omfattar ett brett utbud av starka, glada pastellfärger som ger fantasin fritt spelrum. Kollektionen är känd för sin minimalistiska nordiska design med fokus på detaljer. Det mjuka och slitstarka tyget är permanent motståndskraftigt mot bakterier, vilket minskar dålig lukt från svett. Den mångsidiga vårdserien är idealisk för hälso- och tjänstesektorn, där en fin passform och hög komfort är avgörande. Utmärkta funktioner som unisex-justering baktill, FlexFix-tryckknappar samt färgglada färger gör kollektionen extra attraktiv.

Denna smarta damtunika finns tillgänglig i rött såväl som andra färger som vitt, blått, marinblått, ljusblått, turkos, ljusgrön, vinröd, ljus vinröd, ljuslila, gul och orange. Tunikan består av 50 % polyester och 50 % TENCEL®, vilket tillsammans ger en vikt på 200 g/m².

Tillgängliga storlekar: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. En extra kostnad på 15 % tillkommer för storlekar 2XL och större.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.