Nybo Gul Damblus, Charisma Premium, Komfort, Slitstark, Temperaturreglerande

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1360861-0070

Nybo Gul Damblus, Charisma Premium, Komfort, Slitstark, Temperaturreglerande

Denna eleganta och praktiska damtunika från Nybo Workwear A/S är designad för att kombinera komfort och funktionalitet. Den lätt figursydda modellen framhäver en modern look och inkluderar en v-ringning som ger ett slankare intryck till hals och ansikte. Med slitsar i sidorna får du ökad rörelsefrihet, och de rymliga fickorna med både mobilficka och nyckelrem säkerställer att du alltid har dina viktigaste ägodelar nära till hands. Tunikan är tillverkad i temperaturreglerande TENCEL®, vilket gör den idealisk för långa arbetsdagar.

Kollektionen, ‘Charisma Premium’, erbjuder en fräsch och glad vinkel på arbetskläder med ett urval av mättade pastellfärger som vit, blå, marinblå, ljusblå, turkos, ljusgrön, röd, vinröd, ljus vinröd, ljuslila och orange. Den minimalistiska nordiska designen kombinerad med det mjuka och slitstarka tyget gör denna tunika till ett perfekt val inom hälso- och sjukvårdsområdet samt servicesektorn. Färggrann och praktisk design som både förbättrar komfort och minskar svettlukt tack vare den bakterieresistenta TENCEL®-kvaliteten.

Tillgängliga storlekar: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Merpris på 15% för storlekar 2XL och däröver.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.