Nybo Navy Ljusgrön Blå Damtunikan, Nova Premium, Figursydd, Slitsar, V-ringning

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361151-0218

Nybo Navy Ljusgrön Blå Damtunikan, Nova Premium, Figursydd, Slitsar, V-ringning

Denna eleganta damtunika från Nybo Workwear A/S är designad för att kombinera funktionalitet och stil. Tunikan är figursydd och har en behaglig längd som täcker höfterna på ett smickrande sätt. Ärmarna är skurna för att täcka överarmarna och ge en modern look. Med långa slitsar i sidorna får du utmärkt rörelsefrihet, vilket gör tunikan perfekt för en hektisk arbetsdag. Den v-formade halsringningen skapar en slankande effekt som framhäver hals och ansikte på ett elegant sätt. Produkten inkluderar en bröstficka med en praktisk rem för penna eller ID-kort och två rymliga höftfickor med nyckelremmar. För extra bekvämlighet finns det även en innerficka för mobiltelefonen i höger höftficka.

Nova Premium-kollektionen erbjuder ett uppmuntrande och lugnande utseende med sofistikerade detaljer och färger som matchar de senaste modetrenderna. Denna kollektion är tillverkad i TENCEL®, som är känt för sin hållbarhet och komfort, samt permanenta resistens mot bakterier och dålig lukt. Ett hållbart val som även säkerställer minimal miljöpåverkan. Glada färger och en bra passform säkerställer hög komfort och nöjda användare, vilket gör kläderna idealiska för hälso- och vårdsektorn samt servicebranschen.

Denna tunika är tillgänglig i flera vackra färgkombinationer, inklusive marinblå/ljusgrön/blå, vit/ljusgrön/ljusblå, ljusblå/vit/ljusgrön, ljusgrön/marinblå/ljusblå, ljus bordeaux/orange/bordeaux och röd/ljusblå/marinblå. Materialet består av en blandning av 50% polyester och 50% TENCEL®, vilket säkerställer hög kvalitet och komfort.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det tillkommer en merkostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.