Nybo Ljusblå/Vit/Ljusgrön Dam Nova Premium Tunika, Feminin Silhuett, Fickor

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361151-0212

Nybo Ljusblå/Vit/Ljusgrön Dam Nova Premium Tunika, Feminin Silhuett, Fickor

Nybo Workwear A/S presenterar denna vackra Nova Premium damtunika, som på ett utmärkt sätt kombinerar stil och funktion. Tunikan är skräddarsydd för att ge en smickrande midja och täcker höfterna på ett elegant sätt. Den har modern ärmlängd som snyggt täcker överarmarna och långa slitsar i sidorna för maximal rörelsefrihet. Tunikan har en V-ringning som är designad för att ge ett smalare utseende till både hals och ansikte.

Med praktiska funktioner som en bröstficka utrustad med en stropp för penna eller ID-kort, två rymliga höftfickor var och en med nyckelband och en smart mobiltelefonficka inne i höger höftficka, är denna tunika skapad för din komfort och bekvämlighet. Den passar perfekt för arbete inom hälso- och servicesektorn.

Nova Premium är en kollektion som fokuserar på att skapa ett upplyftande och sofistikerat utseende, med färger omsorgsfullt valda för att reflektera dagens modetrender. De levande färgerna som vit, ljusblå och ljusgrön skapar ett geometriskt och glädjefullt uttryck. Kollektionen tillverkas i det hållbara TENCEL®-materialet, som är känt för sina temperaturreglerande och antibakteriella egenskaper, vilket minimerar svettlukt och säkerställer en behaglig upplevelse. Med minimal miljöpåverkan är denna kollektion också ett hållbart och miljövänligt val.

Denna damtunika finns i flera attraktiva färgkombinationer, inklusive vit/ljusgrön/ljusblå, navy/ljusgrön/blå, ljusgrön/navy/ljusblå, ljus bordeaux/orange/bordeaux och röd/ljusblå/navy. Med sitt mjuka tyg och eleganta snitt är denna tunika inte bara moderiktig, utan också mycket bekväm.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är en prishöjning på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.