Nybo Navy Damtunika, Frame, Kortärmad, Andningsbar, Komfort

279,00 kr319,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361142-0011

Nybo Navy Damtunika, Frame, Kortärmad, Andningsbar, Komfort

Nybo navy damtunika säkerställer att du kan hantera arbetsdagen med både stil och komfort. Tunikan är lätt insvängd och har en klassisk passform med bra längd, vilket ger idealisk täckning bak i alla arbetssituationer. Kortärmade ärmar som täcker överarmarna ger en modern och praktisk look. V-ringningen har ett måttligt djup som smickrande framhäver hals och ansikte. Praktiskt utrustad med en bröstficka med yttre rem och två rymliga höftfickor med nyckelremmar, ger tunikan bra förvaringsutrymme. Den högra höftfickan inkluderar dessutom en extra innerficka för en telefon.

Frame-kollektionen erbjuder en rad enkla och praktiska överdelar, speciellt designade för hälsosektorn. Designen är enkel och professionell, och är skapad för att möta de höga kraven under arbetsdagen. Modellerna i kollektionen är skapade med bekväma och smickrande snitt, där optimal passform och material med hög andningsförmåga och styrka är i fokus. Kvaliteten lämpar sig perfekt för alla årstider och kommer i både klassiska och populära färger som vit och navy, som passar perfekt till olika byxor och kjolar.

Tillverkad av ett hållbart 50/50% polyester/bomullsmaterial på 180 g/m², erbjuder denna damtunika en robust men bekväm lösning i din garderob. Finns också i färgen vit för att ge dig fler valmöjligheter.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det finns ett pristillägg på 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.