Nybo Ljusgrön/Marinblå/Ljusblå Damtunika Nova Premium Figursydd, Feminin Passform, Optimal Rörelsefrihet

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361151-0502

Nybo Ljusgrön/Marinblå/Ljusblå Damtunika Nova Premium Figursydd, Feminin Passform, Optimal Rörelsefrihet

Den här stilfulla damtunika från Nybo Workwear A/S i den vackra färgkombinationen av ljusgrön, marinblå och ljusblå erbjuder både komfort och ett modernt utseende. Tunikan har en snygg, figursydd skärning som skapar en feminin passform och täcker höfterna på ett elegant sätt. De täckande ärmarna och de långslitsade sidorna säkerställer optimal rörelsefrihet, medan den formade V-ringningen ger ett smalt och sofistikerat uttryck.

Denna tunika är inte bara estetiskt tilltalande; den är också praktisk. Med en bröstficka utrustad med en rem för penna eller ID-kort, två rymliga höftfickor med nyckelremmar och en extra mobiltelefonficka i den högra höftfickan finns det gott om förvaringsmöjligheter för vardagens nödvändigheter.

Nova Premium-kollektionen sprider glädje med sina fräscha och sofistikerade färger. Denna serie är skapad med fokus på både visuell attraktion och funktionalitet och erbjuder ett bekvämt, temperaturreglerande TENCEL®-tyg. Detta material säkerställer att tunikan är permanent motståndskraftig mot bakterier och minskar svettlukt, samtidigt som det är miljövänligt. Med färgkombinationer som vit/ljusgrön/ljusblå, ljusblå/vit/ljusgrön, marinblå/ljusgrön/blå, ljus bordeaux/orange/bordeaux och röd/ljusblå/marinblå erbjuder kollektionen något för alla smaker.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att en meravgift på 15 % tillkommer för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.