Nybo Navy Damtunika, Sportig Mix, Andningsbar, Stretch, Justerbar Midja

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361169-0011

Nybo Navy Damtunika, Sportig Mix, Andningsbar, Stretch, Justerbar Midja

Denna eleganta damtunika från Nybo Workwear A/S är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Nybo Navy Damtunika är designad för att ge maximal komfort med sin lätta inprovning i midjan och dolda tryckknappslåsning framtill. Den mjuka ribben i halsöppningen och det stretchbara materialet både fram och bak säkerställer att denna tunika är bekväm att ha på sig hela dagen. Med en justerbar midja baktill kan du anpassa tunikan efter din individuella passform. Tunikan är praktiskt utrustad med två stora bröstfickor, inklusive en dold pennhållare och en synlig hållare för ID-kort, vilket ökar dess funktionalitet. De rymliga höftfickorna, som kan stängas, har nyckelhållare och extra stora mobiltelefonfickor, så att du alltid har dina viktiga tillbehör nära till hands. Den exakt lagom längden täcker höfter och bak, vilket gör den perfekt för alla arbetssituationer, medan slitsarna i sidan säkerställer ökad komfort och rörelsefrihet.

Sporty Mix-kollektionen, som denna tunika är en del av, kombinerar det bästa från två världar genom att blanda superlätt vävt tyg med stickad piqué. Med fokus på hög prestanda, funktionalitet och komfort är Sporty Mix idealisk för vård- och omsorgssektorn. Kollektionen erbjuder också färgkombinationer som bidrar till en slimmad och klädsam siluett, samtidigt som den utstrålar en lugn och omhändertagande atmosfär. Finns i tidlösa färger som ljusblå, grå melange, mörkgrön och bordeaux, säkerställer varje tunika ett professionellt utseende i kombination med mörka underdelar.

Denna andningsbara damtunika är också tillverkad av 50% polyester och 50% BC-bomull och väger endast 140 g/m², vilket gör den lätt och bekväm att bära. Testad och bevisad för sin höga andningsförmåga.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merkostnad på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.