Nybo Ljusblå Damtunika Sportig Mix, Andningsbar, Komfort, Stretch

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361169-0013

Nybo Ljusblå Damtunika Sportig Mix, Andningsbar, Komfort, Stretch

Nybo Workwear A/S presenterar den eleganta Nybo Ljusblå Damtunika Sporty Mix, en perfekt kombination av andningsförmåga, komfort och stretch. Tunikan är lätt insydd och har en dold tryckknappsstängning samt en mjuk ribb vid halsöppningen för extra komfort. Den geniala designen med konstruerad stretch både fram och bak säkerställer stabilitet och en behaglig upplevelse hela dagen. Den dolda justeringen av midjevidd på ryggen möjliggör en individuell passform som anpassar sig perfekt till din kropp.

De två stora bröstfickorna kommer med en dold pennhållare och en synlig hållare för ID-kort, vilket ökar både komfort och funktionalitet. De rymliga höftfickorna kan stängas och innehåller nyckelband samt extra stora fickor för mobiltelefoner. Tunikan täcker höfterna och bakdelen i alla arbetssituationer, och slitsarna i sidorna ger ökad komfort och rörelsefrihet. Den är utrustad med ärmar och sidopaneler i lätt, svetttransporterande piké med en bomullsrik insida, vilket gör den perfekt för långa och hektiska arbetsdagar.

SPORTY MIX kollektionen kombinerar lätt vävd textil med stickad piké för att skapa högprestandakläder som möter behoven inom vård- och omsorgssektorn. Vävd i miljömedvetna material som polyester/BC-bomull, denna tunika behåller sin kvalitet, andningsförmåga och färgäkthet även vid frekvent tvätt. Färgerna Navy, Grå melange, Mörkgrön och Bordeaux ger flera snygga och professionella alternativ, som kan kombineras med mörka underdelar för ett komplett utseende.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer ett pristillägg på 15% för större storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.