Nybo Mörkgrön Dam Comfort Tunika, Andningsbar, Stretch, Kortärmad

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361189-0054

Nybo Mörkgrön Dam Comfort Tunika, Andningsbar, Stretch, Kortärmad

Upplev en damtunika från Nybo Workwear, designad för att leverera både stil och funktionalitet. Denna mörkgröna kortärmade tunika har en lätt insvängning och är försedd med en dold tryckknappstängning fram, som säkerställer ett rent och professionellt utseende. Med stretch i ryggen och en dold justering i midjan bak anpassar sig tunikan lätt till olika kroppstyper och ger optimal rörelsefrihet. Raglanärmarna och de reglerbara ärmöppningarna bidrar ytterligare till komforten.

Denna tunika är skapad med tanke på funktionalitet och komfort. Två rymliga bröstfickor med både pennhållare och id-kortshållare samt stora höftfickor med tryckknappstängning och dedikerade fickor för mobiltelefoner gör denna modell mycket praktisk för daglig användning. Tunikan har en strategisk längd som täcker höfterna snyggt, och slitsar i sidorna ser till att du har extra rörelseutrymme.

Comfort-kollektionen, som även inkluderar denna tunika, är specialdesignad för vård- och servicepersonal som behöver pålitlig komfort och stor funktionalitet i sitt dagliga arbete. Med textilier i TENCEL™ och återvunnen polyester erbjuder denna kollektion andningsförmåga, hög kvalitet och färgäkthet. TENCEL™-fibrerna säkerställer behaglig temperaturreglering och är antibakteriella, vilket minimerar risken för svettlukt. Kollektionen betonar hållbarhet genom att använda miljövänliga material och produktionsmetoder.

Förutom den mörkgröna versionen finns tunikan också i färgerna navy, turkos, rosa och bordeaux.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det tillkommer en merkostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.