Nybo Mörkgrön Damtunika Sportig Mix, Stretchig, Andningsbar, Komfort

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361169-0054

Nybo Mörkgrön Damtunika Sportig Mix, Stretchig, Andningsbar, Komfort

Nybo Mörkgrön damtunika från Nybo Workwear A/S erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Denna lätt figursydda damtunika är designad med dold tryckknappslåsning och mjuk ribb i halsöppningen, vilket säkerställer en bekväm och stabil passform. Stretchigheten både fram och bak ger utmärkt rörelsefrihet och stabilitet, medan dold justering i midjan bak möjliggör en individuell anpassning.

De praktiska funktionerna inkluderar två stora bröstfickor, varav en har en dold pennhållare och en synlig hållare för ID-kort, samt rymliga höftfickor med nyckelband och stora mobiltelefonfickor. Tunikan har en längd som täcker höfter och bakparti, vilket gör den idealisk för alla arbetssituationer, medan slitsar i sidorna ökar komforten ytterligare.

Ärmarna och sidopanelerna är tillverkade i ett lätt, mjukt och svetttransporterande piqué-tyg med en bomullsrik insida som säkerställer hög andningsförmåga. Den finns inte bara i mörkgrön, utan också i marinblå, ljusblå, gråmelerad och bordeaux, vilket erbjuder fler stilfulla alternativ för din arbetsklädsel.

Sporty Mix-kollektionen kombinerar lättvävda tyger med stickad piqué för att skapa högfunktionella, funktionella och bekväma plagg. Kollektionen är idealiskt anpassad för vård- och omsorgssektorn, och mixen av två färger skapar en elegant och slank siluett. Tunikan är tillverkad med hållbara material som bibehåller kvaliteten, andningsförmågan och färgäktheten på högsta nivå.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer en extra kostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.