Nybo Bordeaux Dam Comfort Tunika, Andningsbar, Stretchig, Kortärmad

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1361189-0064

Nybo Bordeaux Dam Comfort Tunika, Andningsbar, Stretchig, Kortärmad

Upplev den eleganta och bekväma Nybo Dame Comfort Tunika, en idealisk lösning för moderna vård- och servicepersonal. Designad med lätt insvängd midja och en genomknäppt front som döljer tryckknappsstängningen för en stilfull look. Tunikan är utrustad med en stretchig rygg som säkerställer flexibilitet samt en dold justeringsmekanism i midjan för individuell anpassning. Kombinationen av raglanärmar och justerbara ärmöppningar ger optimal komfort och en smickrande passform, medan mjuka ton-i-ton detaljer vid krage och ärmar tillför en subtil, sofistikerad touch.

För att möta arbetsdagens krav är tunikan försedd med två rymliga bröstfickor, varav den ena har en inre pennstropp och en yttre stropp för id-kort. De rymliga höftfickorna med tryckknappsstängning innehåller nyckelstroppar och dedikerade fickor för mobiltelefoner, vilket gör det enkelt att ha allt inom räckhåll. Tunikan är designad i en längd som täcker höftområdet, och slitsar på sidorna ger extra rörelsefrihet.

Comfort-kollektionen är skapad för att leverera både estetik och funktionalitet. Den inkorporerar TENCEL™ och återvunnen polyester, vilket säkerställer materialens höga kvalitet och andningsförmåga. Produkterna i denna serie är designade för att framhäva en professionell och bekväm framtoning med sina lätta och supermjuka textilier, samtidigt som de upprätthåller en miljövänlig produktionsmetod. Kollektionen erbjuder också flera färgvariationer såsom marinblå, turkos, mörkgrön och rosa, vilket gör det enkelt att hitta en tunika som passar precis till dina preferenser och behov.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.