Nybo Turkos Dam Charisma Klänning, Snygg Midja, Praktiska Fickor

409,00 kr469,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1470241-0021

Nybo Turkos Dam Charisma Klänning, Snygg Midja, Praktiska Fickor

Nybo Workwear A/S presenterar den eleganta och praktiska Dame Charisma Klänning, som finns i en vacker turkos färg. Denna klänning är designad med en snygg rundad spri-hals, som ger ett modernt och stilfullt uttryck. Den figursydda modellen har en perfekt längd precis över knäna, vilket gör den till ett trendigt alternativ till den traditionella tunikalängden, som ofta bärs med byxor eller leggings.

Klänningen är utrustad med en bröstficka och två höftfickor, som båda har nyckelremmar. Dessutom finns det i höger ficka en smart inbyggd mobilficka, som säkerställer att du alltid har dina viktigaste ägodelar nära till hands. Kvaliteten på tyget, som består av 50% polyester och 50% bomull, säkerställer både komfort och hållbarhet.

Supersmart vårdserie kännetecknas av sitt skandinaviska minimalistiska uttryck, där vackra och livliga färger kombineras med en mjuk tygkvalitet. Detta harmonierar perfekt med det enkla snittet, som bland annat erbjuder färgerna marinblå, ljusgrön, rosa och vinröd förutom den turkosa. Ett självklart val för dig som önskar en fräsch känsla i garderoben utan att kompromissa med funktionaliteten.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.