Nybo Mörkgrön Damjacka, Sportig, Flexibel, Midjeskärning

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1470279-0054

Nybo Mörkgrön Damjacka, Sportig, Flexibel, Midjeskärning

Nybo Workwear A/S presenterar en elegant och funktionell dambusseronne, som är en del av deras populära kollektion inspirerad av tidens löpkläder. Denna lätt figursydda busseronne i mörkgrön är designad med en stor öppning framtill, som gör det enkelt att ta av sig den utan kontakt med ansiktet, vilket minimerar spridningen av eventuella orenheter. Med möjlighet till extra figurering via en smart justeringsfunktion i ryggen, kan du enkelt anpassa modellen efter din kropp.

Busseronnen har flera praktiska fickor: en rymlig bröstficka och två höftfickor med nyckelband och integrerade mobilfickor. Alla fickor är utrustade med tryckknappar, som säkerställer att dina saker hålls på plats. Den eleganta, rundade nederkanten och ribbstickningen i sidorna ger extra flexibilitet och en bekväm passform, som gör det möjligt att röra sig fritt. Den är inte bara rymlig utan också stilfull med ett sportigt uttryck präglat av dynamiska snitt och kontrastsömmar, som understryker rörelse och aktivitet.

Förutom den mörkgröna varianten finns denna dambusseronne också i livliga färger som blå, marinblå, grå och bordeaux. Materialet består av en hållbar blandning av 50% polyester och 50% BC-bomull, som säkerställer både komfort och slitstyrka, med en lätt vikt på endast 140 g/m². Busseronnens design säkerställer dessutom att den täcker väl baktill, även vid böjning och lyft.

Tillgängliga storlekar: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och upp.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.