Nybo Navy Dam Super Cool Väst, Lång, Justerbar, Slitstark

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 1500502-0011

Nybo Navy Dam Super Cool Väst, Lång, Justerbar, Slitstark

Nybo Navy Dame Super Cool Väst är en mångsidig och stilfull lång väst med V-ringning, som är designad för att ge en optimal passform runt nacke och axelområdet i många olika arbetssituationer. Denna justerbara väst på 190 gsm är idealisk att bära under en hektisk arbetsdag, eftersom den både är bekväm och slitstark. De stora 3D-fickorna vid höfterna, som är utrustade med tryckknappar och invändiga remmar för nycklar och en mobilficka, ger lätt tillgång till din utrustning, samtidigt som fickorna är rymliga nog att förvara nödvändigheter.

Västen har också en funktionell bröstficka med tryckknappar, invändig penna-rem och en synlig rem för ID-kort, vilket gör den praktisk för yrkesverksamma som behöver snabb tillgång till sina verktyg. De justerbara remmarna i ryggen säkerställer en perfekt och individuell passform, medan slitsarna i sidan ger ökad komfort och rörelsefrihet. En tryckknappslösning framtill gör den enkel att ta på och av, vilket ytterligare stöder dess praktiska design.

Från SUPER COOL-kollektionen erbjuder vi denna väst, som är en del av vår serie av slitstarka och stilrena arbetskläder. Kollektionen är känd för sin mångsidighet och hållbarhet samt sin klassiska design, som aldrig går ur modet. Varje modell är tillverkad med tanke på komfort och rörlighet, vilket gör dem idealiska för dagligt bruk i arbetsrelaterade situationer. Tyget som används är en hög kvalitet av stretchfibrer, som är speciellt lämpade för industriell tvätt och designade för att hålla formen hela dagen. Det mjuka materialet säkerställer extra komfort och ger samtidigt ett modernt utseende.

Produkten finns i marinblått och tillgängliga storlekar inkluderar XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är ett pristillägg på 15% för storlekarna 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.