Nybo Vit Unisex Taste Kockjacka, Långärmad, Slitstark, Smutsavvisande

439,00 kr499,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2010761-0000

Nybo Vit Unisex Taste Kockjacka, Långärmad, Slitstark, Smutsavvisande

Upplev den ideala kockjackan från Nybo Workwear A/S, speciellt designad för både män och kvinnor. Denna unisex kockjacka är skapad för att motstå arbetets påfrestningar med sina långa ärmar, tryckknappar och smarta detaljer som en pennficka på vänster ärm och en stropp i nacken för kockförkläde. Gjord av en slitstark och smutsavvisande polyester/bomullsblandning med en vikt på 210 g/m², säkerställer denna kockjacka både komfort och hållbarhet genom hela arbetsdagen.

Taste-kollektionen erbjuder ett funktionellt och stilfullt urval av kockkläder med en utmärkt passform och ett sportigt uttryck. Serien är designad för att spegla god smak i det dagliga och passar perfekt in i den moderna köksmiljön, där både stil och funktionalitet är i fokus.

Denna kockjacka finns i klassiskt vitt, men också i andra sofistikerade färger som grafit och svart, för att matcha olika personliga stilar och köksinredningar.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer en merkostnad på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.