Nybo Vit/Ljusblå Unisex Comfortec Satin Bussarong, Andningsbar, Slitstark

409,00 kr469,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2030351-0123

Nybo Vit/Ljusblå Unisex Comfortec Satin Bussarong, Andningsbar, Slitstark

Den snygga och praktiska busaronen från Nybo Workwear A/S, tillverkad i en elegant kombination av vitt och ljusblått, kombinerar stil och funktionalitet med sin slitstarka och andningsbara Comfortec Satin. Denna unisex-design har smarta lösningar som två rymliga höftfickor – en med nyckelband och den andra med en praktisk dubbel ficka – samt en bröstficka med plats för kulspetspennor och namnskylt. De små men viktiga detaljerna inkluderar slitsar i sidorna för extra rörelsefrihet och en tryckknapp vid halsöppningen. En speciell nackrem på baksidan gör busaronen extra användarvänlig. Flex fix-knapparna är anpassade för att klara frekvent industriell tvätt, vilket säkerställer lång livslängd och hållbarhet.

En del av en tidlös kollektion som är speciellt designad för vårdsektorn, där kvalitet och komfort är i toppklass. Denna serie är tillverkad av Comfortec Satin med en hög andel bomull, vilket ger en enastående komfort mot kroppen. Den finns även i vita/grå och vita/gula färgkombinationer, vilket gör det enkelt att matcha med företagets logotyp och CI-kläder.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det tillkommer en extra kostnad på 15% för storlekar över 2XL.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.