Nybo Vit/Orange/Röd Unisex Feel Free Busarong, Unisex, Med Fickor

559,00 kr639,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2030331-0137

Nybo Vit/Orange/Röd Unisex Feel Free Busarong, Unisex, Med Fickor

Nybo Workwear A/S presenterar deras stilfulla och praktiska vit/orange/röd unisex-blus som kombinerar komfort och funktionalitet till perfektion. Denna blus är idealisk för både män och kvinnor i vårdsektorn och erbjuder två rymliga höftfickor, varav den vänstra har en användbar nyckelrem, medan den högra innehåller en praktisk dubbelficka. Dessutom finns det en bröstficka på vänster sida, designad för förvaring av kulspetspennor, namnbrickor och andra småsaker, perfekt för dem med hektiska arbetsdagar.

Halsöppningen på blusen kan stängas med en dold tryckknapp för ett rent och professionellt utseende, och det finns en praktisk rem för upphängning i nacken. Modellen är dessutom utrustad med flex fix-knappar som är speciellt utvecklade för att tåla industriell tvätt, vilket gör den extra hållbar och enkel att underhålla.

Feel Free-kollektionen är designad med maximal komfort och funktionalitet i åtanke och är speciellt skapad för vårdsektorn. Förutom den snygga vit/orange/röda modellen finns kollektionen också tillgänglig i vit/ljusgrön/ljusblå samt vit/röd/grå, vilket gör det möjligt att välja en färgkombination som passar perfekt till företagets logotyp eller personliga stil.

Blusen är tillverkad i ett material bestående av 50% polyester och 50% bomull med en vikt på 215 g/m², vilket säkerställer både komfort och hållbarhet i en hektisk vardag.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Prispåslag på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.