Nybo Vit/Grå Unisex Sunshine Busarong, Komfort, Slitstark

409,00 kr469,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2030351-0108

Nybo Vit/Grå Unisex Sunshine Busarong, Komfort, Slitstark

Denna unisex-busseron från Nybo Workwear blandar komfort och slitstyrka i en stilfull förpackning. Busseronen är designad med två höftfickor – vänster med en praktisk nyckelrem och höger med en dubbel ficka för extra förvaring. Det finns också en bröstficka på vänster sida, idealisk för kulspetspennor, namnskyltar eller andra nödvändigheter. För maximal rörelsefrihet har sidorna slitsar, och halsöppningen kan bekvämt stängas med en tryckknapp. En praktisk extern nackrem säkerställer att kläderna stannar på plats. Flex fix-knapparna är speciellt utvecklade för att klara industriell tvätt, vilket gör denna busseron särskilt lämplig för arbetsbruk.

Denna modell är tillverkad i en hållbar blandning av polyester och bomull, som garanterar både komfort och lång livslängd. Förutom den klassiska vit/grå utförandet finns busseronen också tillgänglig i färgerna vit/gul och vit/ljusblå, så att du kan välja den färgkombination som bäst passar dina behov.

Den praktiska serien för hälsovårdssektorn är en klassiker inom CI-kläder. Tillverkad i Comfortec Satin, med största andel bomull mot kroppen, vilket säkerställer optimal komfort för användaren. Serien inkluderar vita överdelar med färgad dekoration som kan anpassas efter företagets logga och identitet.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15 % för överstorlekar 2XL och upp.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.