Nybo Vit/Bordeaux Unisex Comfortec Busseron, Smart Look

539,00 kr619,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2030341-0103

Nybo Vit/Bordeaux Unisex Comfortec Busseron, Smart Look

Den unisex bussarongen från Nybo Workwear A/S är en idealisk lösning för både herrar och damer som arbetar inom hälsosektorn. Denna vit-bordeaux bussarong kombinerar stil och funktionalitet och ger ett smart utseende med sina två tvärgående linjer. Den är utrustad med två rymliga höftfickor; i vänster ficka finns en praktisk nyckelrem, medan den högra fickan har en dubbel ficka för extra förvaring. Bröstfickan på vänster sida är perfekt för kulspetspennor, namnskyltar och liknande, och remmen i nacken gör det enkelt att hänga upp bussarongen efter användning.

Comfortec Satin-kollektionen är skapad med särskild vikt på komfort och hållbarhet, där bomullsandelen är hög på insidan för en mjuk känsla mot huden. De vita överdelarna med en fräsch, tvärgående bordeauxfärgad rand kombinerad med ett bordeauxrutigt mönster på andra ledden ger en modern och professionell stil. Denna serie är perfekt för CI-beklädnad, eftersom de färgglada detaljerna kan anpassas till företagets logotyp.

Bussarongen är gjord av en slitstark 50/50-blandning av polyester och bomull med en vikt på 215 g/m², vilket säkerställer en lång livslängd, även i krävande arbetsmiljöer. Produkten finns inte bara i den eleganta vit-bordeaux-kombinationen, utan även i andra färger för dem som önskar variation.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris på 15 % för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.