Nybo Vit/Gul Unisex Sunshine Bussarong, Slitsar och Flex Fix-Knappar

409,00 kr469,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2030351-0114

Nybo Vit/Gul Unisex Sunshine Bussarong, Slitsar och Flex Fix-Knappar

Nybo Workwear A/S presenterar den smarta och funktionella Vit/Gula Unisex Sunshine Busseron, som kombinerar komfort med hållbarhet. Denna busseron är idealisk för både män och kvinnor, och är utrustad med två rymliga höftfickor. Den vänstra fickan inkluderar en praktisk nyckelrem, medan den högra har en praktisk dubbelficka. På bröstet finner du en ficka perfekt för kulspetspennor, namnskylt och andra småsaker. För maximal rörelsefrihet finns strategiskt placerade slitsar i sidorna, och halsöppningen kan lätt stängas med en tryckknapp. En praktisk yttre nackrem gör det enkelt att hänga upp busseronen, och de specialutvecklade flex fix-knapparna säkerställer att modellen kan tåla industriell tvätt utan problem.

Från kollektionen “Comfortec Satin” kommer denna klassiska design, som särskilt vänder sig till hälsosektorn. Denna serie är konstruerad med hög bomullsandel mot kroppen för att säkerställa maximal komfort hela dagen. De vita överdelarna kan väljas med olika färgade detaljer, vilket gör det möjligt att anpassa kläderna till företagets logotyp, så busseronen också kan användas som CI-klädsel.

Denna unisex-busseron är inte bara tillgänglig i vit/gul, utan finns också i eleganta kombinationer som vit/grå och vit/ljusblå, vilket ger möjlighet till fler stilfulla val.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera, det tillkommer en extrakostnad på 15% för storlekar 2XL och upp.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.