Nybo Svart Herr Club-Classic Byxor, Slitstarka, Lårficka, Lock

619,00 kr709,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2050021-0072

Nybo Svart Herr Club-Classic Byxor, Slitstarka, Lårficka, Lock

Nybo Workwear A/S presenterar herr Club-Classic byxor, som kombinerar stil och funktionalitet. Dessa byxor är kända för sin slitstarka kvalitet, vilket säkerställer en lång livslängd. Den invändiga justerbara linningen ger en perfekt passform, samtidigt som byxorna även är utrustade med praktiska funktioner såsom en mobilficka med rem och tryckknapp på vänster lår samt en ytterligare ficka på höger lår. Om du behöver extra förvaring kommer du att uppskatta de djupa höftfickorna samt bakfickan på höger sida. Skärphällorna ger möjlighet att lägga till ett bälte efter behov och skapa ett ännu mer individuellt utseende.

I vår mångsidiga och klassiska byxserie hittar du flera unika egenskaper som passar till varje stil och behov. Dessa herrbyxor finns i både svart och en vacker ‘Sailor Blue,’ så du kan välja den färg som passar bäst till din outfit.

Materialet är en bekväm blandning av 65% polyester och 35% bomull med en vikt på 210 g/m², vilket gör dem både hållbara och bekväma att bära hela dagen.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överdimensioner 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.