Nybo Blå Herrbyxor Nature Jeans, Slitstark, Hög Komfort, Stretch

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2051772-0010

Nybo Blå Herrbyxor Nature Jeans, Slitstark, Hög Komfort, Stretch

Upplev den exceptionella komforten och hållbarheten av Nybo Workwear A/S med dessa slitstarka herrbyxor, Nature Jeans. Dessa smarta jeans är designade för män i alla åldrar samt kvinnor som föredrar en unisex passform. De är utrustade med en justerbar elastik på insidan av midjan bak, vilket säkerställer optimal komfort och rörelsefrihet under arbete, och de har solida bältesöglor perfekta för förvaring av nycklar eller passerkort. Med en praktisk dubbel lårficka med dold tryckknapp erbjuder dessa jeans enkel åtkomst och extra förvaringsutrymme under en hektisk arbetsdag. De smala benvidden ger ett modernt och avslappnat utseende.

Utforska också Nature Jeans, som är en kollektion av slitstarka jeans med stretch. Dessa jeans kombinerar klassisk styling med modern funktionalitet, designade med hög komfort och prestanda för dagliga arbetssituationer. Tyget, utvecklat med hög kvalitet av stretchfibrer, är speciellt lämpligt för industriell tvätt och behåller sin form hela dagen. Den ultrasofta kvaliteten gör dem idealiska för en hektisk vardag och säkerställer ett avslappnat och professionellt utseende. Byxorna i denna kollektion kommer också med hög färgäkthet, så de matchar perfekt med alla överdelar i Casual Health Care & Service kollektionerna.

Nature Jeans herrbyxor finns i en klassisk blå färg, med material bestående av 56% återvunnen polyester, 42% BC bomull och 2% elastisk stretchfiber, som tillsammans säkerställer en vikt på 260 g/m².

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för större storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.