Nybo Navy Unisex Super Cool Jeans, Justerbar Elastik, Stretch, Slitstark

529,00 kr629,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 2051742-0011

Nybo Navy Unisex Super Cool Jeans, Justerbar Elastik, Stretch, Slitstark

Nybo Workwear A/S presenterar deras stilfulla och praktiska Nybo Navy Unisex Super Cool Jeans, som är designade för både män och kvinnor som önskar en modern unisex passform. Dessa jeans kombinerar komfort och funktionalitet med en justerbar resår i linningen för optimal passform under arbetsuppgifter. Med ett slitstarkt tyg på 245 gsm, är de inte bara hållbara, men också lätta nog för dagligt bruk både inomhus och utomhus.

Jeansen har klassiska funktioner såsom en 5-fickors stil, knapp- och blixtlåsstängning framtill, samt djupa framfickor som ger extra plats och enkel åtkomst. Dessutom är lårfickan utrustad med tryckknappslåsning, perfekt för att förvara smartphones säkert. Den justerbara benlängden med en praktisk tryckknapp detalj gör dessa jeans lämpliga för olika väderförhållanden året runt.

SUPER COOL kollektionen erbjuder en rad stilfulla och slitstarka jeans som är skapade för att möta behoven hos personer i alla åldrar och kroppsformer. Denna kollektion lägger vikt på mångsidighet och avslappnad design, med fokus på komfort och rörlighet. Jeansen har en klassisk jeansskärning som aldrig går ur modet och är tillverkade i en mjuk och modern stretchkvalitet som är speciellt lämplig för industriell tvätt. Den mörka tonen av färgen passar perfekt till vilken överdel som helst i Casual Health Care & Service kollektionerna.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, XS + 10 cm, S + 10 cm, M + 10 cm, L + 10 cm, XL + 10 cm, 2XL + 10 cm, 3XL + 10 cm, 4XL + 10 cm. Det är ett tilläggspris på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.