Nybo Vit Unisex Clima Sport Termobyxor, Resår i Midjan

769,00 kr889,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 4010011-0000

Nybo Vit Unisex Clima Sport Termobyxor, Resår i Midjan

Nybo Workwear A/S presenterar de mångsidiga och praktiska Clima Sport termobyxor, designade i vitt för både män och kvinnor. Dessa funktionella byxor kommer med resår i midjan för en bekväm passform och ribbkant i benslutet, vilket säkerställer komfort och rörlighet hela dagen. Termobyxorna finns också i en elegant marinblå färg, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst till din stil och uniform.

Kollektionen är perfekt för vårdsektorn och är skapad för att motstå industrins krav på hållbarhet och funktionalitet. Termoklädseln är designad med quiltning, som erbjuder utmärkt isolering och är robust nog att tåla industrtvätt vid 60 grader, samtidigt som den kan tumlas eller ångas utan att tappa sin form eller funktion.

Det hållbara materialet består av 65% polyester och 35% bomull med en vikt på 380 g/m², vilket säkerställer hög kvalitet och lång livslängd. Dessa termobyxor är tillgängliga i storlekar från XS till 4XL, vilket betyder att det finns något för alla. Det är en extra kostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.