Nybo Khaki Unisex New Nordic Kockrock, Kortärmad, Ergonomisk, Stretchig

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5010229-0034

Nybo Khaki Unisex New Nordic Kockrock, Kortärmad, Ergonomisk, Stretchig

Denna kortärmade kockjacka från Nybo Workwear A/S kombinerar stil och funktionalitet på ypperligt vis. Den smarta och minimalistiska jackan i jordfärger som khaki och grönt är lämplig för både män och kvinnor. Med sin ergonomiska silhuett säkerställer den en bekväm passform och hög funktionalitet. Framtill stängs jackan med dolda tryckknappar, vilket ger ett elegant, minimalistiskt uttryck, medan den diskreta och praktiska passpoalfickan på bröstet tillför en sofistikerad touch. Sidokanterna har slitsar som optimerar din rörelsefrihet.

Kinakragen förstärker den klassiska designen med fin respekt för traditioner, samtidigt som tryckknappsstängningen bidrar till att bevara det rena utseendet. På baksidan är jackan utrustad med en bred ögla för förkläde, som sitter bekvämt i nacken. Ryggens konstruktion ger dessutom bra flexibilitet och extra stretchbarhet.

New Nordic är en kollektion som riktar sig till kockar och servitörer med ett brett sortiment av kockjackor, byxor, förkläden och mer. Inspirerad av vår nordiska natur och arv kombinerad med minimalistisk estetik, erbjuder denna kollektion innovativa designdetaljer och hållbara material som återvunnen polyester och ekologisk bomull. Färgerna, som sträcker sig från fräsch vit och khaki till brun/gröna nyanser och djupt svart, är utvalda från den råa nordiska miljön.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det finns en merkostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.