Nybo Svarta Unisex Move Träningsbyxor, 4-vägs Stretch, Justerbar resår

619,00 kr709,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5050339-0072

Nybo Svarta Unisex Move Träningsbyxor, 4-vägs Stretch, Justerbar resår

Nybo Workwear A/S presenterar de stilfulla och funktionella Nybo Svarta Unisex Move Träningsbyxor. Dessa byxor är tillverkade i en avancerad 4-vägs stretchkvalitet som säkerställer enastående rörelsefrihet och komfort. Med en justerbar resår i midjan och ett reglerbart band kan byxorna anpassas till varje kroppstyp för optimal bekvämlighet. Designet inkluderar dessutom djupa framfickor och en smart justerbar fotbredd, vilket gör dem idealiska för både sport och fritid.

Den unika kollektionen är perfekt för personal inom vård och fysioterapi och består av modeller som alla är tillverkade i mjuk 100% polyester mikrofiber med fleecefoder. Med ett starkt fokus på funktionalitet och stil har kollektionen kontrastbesättningar och sömmar i matchande färger som tillför en extra touch av elegans. Modellernas industriella tvättbarhet upp till 60 grader C. säkerställer lång livslängd och enkel underhåll.

Träningsbyxorna kommer i en elegant svart färg men finns också tillgängliga i en klassisk vit variant. Tyget, som består av 88% polyamid och 12% elastan med en vikt på 190 g/m², garanterar hållbarhet och komfort.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och upp.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.