Nybo Svart Unisex New Nordic Byxor, Pull-on, Stretchbar, Snabbtorkande

619,00 kr709,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5050341-0072

Nybo Svart Unisex New Nordic Byxor, Pull-on, Stretchbar, Snabbtorkande

Nybo Workwear A/S presenterar dessa stiliga och funktionella svarta unisex New Nordic-byxor som kombinerar street style med praktisk användbarhet. Designade med både män och kvinnor i åtanke, erbjuder byxorna en lös passform i midjan och höfterna med en smalare, åtsittande siluett i benen. Resår och dragsko i midjan samt resår i benen bakåt säkerställer komfort hela dagen. De många fickorna, inklusive två djupa fram- och bakfickor och en låsbar lårficka på höger sida, gör det enkelt att förvara viktiga verktyg eller smartphones, vilket gör byxorna idealiska för en hektisk vardag.

Byxorna är gjorda av material som erbjuder mekanisk stretch för maximal flexibilitet och komfort, tillsammans med en snabbtorkande kvalitet. Den unisex ergonomiska passformen, med extra form vid knäna, förbättrar både komfort och rörelse. Den diskreta serviceremmen under linningen är perfekt för att hänga en trasa när du arbetar i en matplats eller kök.

New Nordic-kollektionen erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive kockrockar, skjortor, förkläden och utomhusjackor, alla inspirerade av den nordiska naturen och arvet. Med minimalistisk inflytande och användning av högteknologiska och hållbara material är kollektionen ett premiumval för alla inom gastronomisektorn. Färgerna från denna kollektion inkluderar fräsch vit, khaki, bruna/gröna nyanser och djup svart.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris på 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.