Nybo Vita Unisex Harmonybyxor, Pull-on, Stretch, Slim Fit

619,00 kr709,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5050421-0000

Nybo Vita Unisex Harmonybyxor, Pull-on, Stretch, Slim Fit

Dessa Nybo Vita Unisex Harmonybyxor kombinerar funktionalitet och stil på ett enastående sätt. Byxorna är lätta att ta av och på tack vare det elastiska midjebandet, som inkluderar bred ribbad kant, resår och dragsko i midjan. De är skapade med en unik ribbad linning och en moderat låg midjehöjd, vilket ger ett rent och modernt utseende. De smala benöppningarna ger ett ungdomligt och avslappnat utseende som passar perfekt för både män och kvinnor som vill ha en avslappnad, men ändå slank passform runt höfter och lår. Byxorna finns också i en förlängd version där benlängden ökas med 10 cm, idealiskt för dem som behöver extra längd.

De praktiska detaljerna inkluderar två rymliga snedställda fickor fram och två klassiska jeans-bakfickor, vilket gör byxorna både praktiska och stiliga. Det lätta tyget säkerställer att byxorna inte är genomskinliga, även i den vita färgen, vilket är en klar fördel i många arbetssituationer. Materialet består av en bekväm blandning av polyester, bomull och EOL-stretch, vilket ger optimal komfort och rörlighet hela dagen.

Harmony-kollektionen är designad med en rad klassiska jeansdetaljer som saddleback, dubbelsöm vid insidan av benen och en liten myntficka, vilket säkerställer en tidlös och smart passform. Den vita modellen i serien är särskilt anmärkningsvärd för sin förmåga att förbli ogenomskinlig, vilket gör den till ett idealiskt val för dem som söker ett stiligt och funktionellt alternativ till traditionella denimjeans.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, XS + 10 cm, S + 10 cm, M + 10 cm, L + 10 cm, XL + 10 cm, 2XL + 10 cm, 3XL + 10 cm, 4XL + 10 cm. Observera att det tillkommer en 15% extra kostnad för storlekar 2XL och större.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.