Nybo Svart Unisex Essence Casual Byxor, Pull-On, Elastisk, Andningsbar

769,00 kr889,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5050531-0072

Nybo Svart Unisex Essence Casual Byxor, Pull-On, Elastisk, Andningsbar

Nybo Workwear A/S presenterar unisex Essence Casual Byxor i svart, som kombinerar komfort och stil på vackraste sätt. Dessa minimalistiska byxor är designade med en avslappnad passform inspirerad av sweatpants och har elastisk och dragsko i midjan samt elastisk vid anklarna för ökad komfort och ett coolt utseende i en hektisk vardag. De är utrustade med diskreta fram- och bakfickor samt en praktisk stängbar lårficka på höger sida, perfekt för förvaring av smartphones och surfplattor. Tillverkade av mjuka och flexibla material som både är andningsbara och upcyklade, säkerställer de ansvarsfulla produktionsprocesserna en hållbar profil.

Byxorna har en normal till låg midjehöjd och passar alla med sin unisex passform. Essence-kollektionen, som dessa byxor är en del av, är ett selektivt sortiment av kockrockar, byxor och förkläden. Kollektionen representerar ett medvetet val som speglar omtanke för råvaror, personal och miljö. Materialvalet omfattar upcyklade fibrer som TENCEL™ Lyocell med REFIBRA™ teknologi, som kombinerar pre-consumer avfall från bomullsproduktion med hållbara träfibrer, vilket speglar det holistiska tillvägagångssättet till både kunder och miljö.

Byxorna är gjorda av en hållbar 50/50-blandning av Lyocell Refibra och återvunnen polyester, med en vikt på 235 g/m², vilket gör dem idealiska för dagligt bruk. Finns i klassiskt svart.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Pristillägg på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.