Nybo Navy Unisex Super Cool Byxor, Stretch, Komfort

679,00 kr779,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5050512-0011

Nybo Navy Unisex Super Cool Byxor, Stretch, Komfort

Nybo Workwear A/S presenterar de mångsidiga servicebyxorna, Nybo Navy Unisex Super Cool Byxor, designade för både män och kvinnor. Tillverkade av lätt stretchmaterial, är dessa byxor perfekta för allroundanvändning. De erbjuder två rymliga snedfickor och två diskreta bakfickor. En stor, stängbar dubbel ficka på höger lår ger gott om plats för nödvändiga dagliga redskap.

Byxorna har paneler med 4-vägsstretch vid knäna och bak, vilket säkerställer optimal rörelsefrihet. En justerbar resår i linningen, kombinerat med utvändiga bälteshällor, ger oöverträffad komfort under arbete. Den smala benvidden understryker den minimalistiska och klassiska designen. Ytterligare funktioner inkluderar en linning med bälteshällor och knapp- och blixtlåsstängning, måttlig midjehöjd och en cargoficka med stängbar ficklock på höger sida.

Kollektionen SUPER COOL är en raffinerad serie av slitstarka byxor med stretch, som riktar sig till alla åldrar och kroppstyper. Dessa byxor, som kombinerar komfort och stil, är designade för att ge ett modernt och trendigt utseende samtidigt som de ger maximal funktionalitet. Tyget är utvecklat för att bevara sin form och komfort även efter upprepad industriell tvätt, och dess mörka ton matchar perfekt med överdelar från Casual Health Care & Service kollektionen.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för stora storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.