Nybo Blå/Beige Unisex Good Night Jacka, Andningsbar, Långa Ärmar

399,00 kr459,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5160119-0203

Nybo Blå/Beige Unisex Good Night Jacka, Andningsbar, Långa Ärmar

Nybo Workwear A/S presenterar en mångsidig unisex skjorta designad för ultimat komfort och funktionalitet. Den blå/beige Nybo Good Night Jacka påminner till utseendet om en pyjamasjacka och är utrustad med praktisk genomgående tryckknappslåsning framtill. Jackan har en stor bröstficka, två rymliga höftfickor med invändiga nyckelöglor samt en praktisk mobilficka i högra höftfickan. Den långa längden på designen säkerställer att höften och baksidan täcks i alla arbetssituationer, vilket bidrar till en professionell presentation. De långa ärmarna kan enkelt fästas över armbågen med knappar, vilket ger extra flexibilitet och komfort.

Med sin klassiska och rymliga passform är jackan idealisk för många olika kroppstyper. Tygkvaliteten är i en lätt och andningsbar blandning av 50% polyester och 50% bomull med en vikt på 140 g/m², vilket inte bara ger lång hållbarhet utan också en mjuk och behaglig känsla mot huden. Detta design demonstrerar inte bara praktikalitet utan också en hög grad av hållbarhet och andningsförmåga, då materialet är testat för dessa egenskaper.

GOOD NIGHT kollektionen är utvecklad med både vårdpersonalens och patienternas behov i åtanke. Kollektionen kan ha en lugnande effekt på dementa boende, eftersom de liknar traditionella pyjamasar. Tygerna i denna serie är särskilt utvecklade med en soft touch-yta, som också känns behaglig för patienter vid direkt kontakt. Med fokus på komfort och lång livslängd, håller denna serie länge med rätt vård.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.