Nybo Pink Randig Unisex Fresh Skjorta, Justerbar Elastik, Slitstark

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5360029-0605

Nybo Pink Randig Unisex Fresh Skjorta, Justerbar Elastik, Slitstark

Upplev mångsidigheten och hållbarheten hos den randiga unisex-skjortan från Nybo Workwear. Denna stiliga skjorta är designad för att ge maximal rörelsefrihet med sin raka passform och förstärkta slitsar. Den justerbara elastiken i ryggen säkerställer en skräddarsydd komfort, medan rymliga fickor på höften, utrustade med nyckelremmar, erbjuder praktisk förvaring för vardagens nödvändigheter. Skjortan kommer i en modern rosa randig version och finns också i blå randig och lime randig, vilket gör den till ett perfekt val för alla smaker.

Under kollektionen “Nybo Pink Randig Unisex Fresh Skjorta” hittar vi en serie inspirerad av maritim design kombinerad med en avslappnad, nordisk estetik. Denna kollektion ger en fräsch fläkt till din garderob med fokus på klassisk avslappning och funktionella detaljer som hämtar inspiration från vandring. Den enastående designen är både vacker och funktionell och säkerställer välbefinnande genom hektiska arbetsdagar.

Skjortan är tillverkad av en slitstark blandning av polyester och bomull (50/50%) på 140 g/m², som säkerställer långvarig komfort och hållbarhet.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.