Nybo Lime Randig Unisex Fresh Skjorta, Justerbar Elastik, Slitstark

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5360029-0501

Nybo Lime Randig Unisex Fresh Skjorta, Justerbar Elastik, Slitstark

Uppdatera din arbetsklädesgarderob med den slitstarka Nybo Lime Randig Unisex Fresh Skjorta från Nybo Workwear A/S. Denna unisex-skjorta är designad med en rak skärning och förstärkta slitsar, vilket garanterar utmärkt rörelsefrihet. Skjortan är utrustad med justerbar resår i ryggen, så du kan anpassa den perfekta passformen, och den har också rymliga höftfickor med nyckelrem för extra funktionalitet. Förutom den fräscha lime randiga varianten, finns denna skjorta även i blå randig och rosa randig för dem som vill ha lite mer färg i sin garderob.

Denna skjorta är en del av kollektionens friska fläkt till din arbetsdag. Inspirerad av den nordiska minimalismen och maritima estetik, är denna serie både avslappnad och funktionellt designad. Med detaljer hämtade från trekking-produkter, kombineras ett klassiskt utseende med praktiska funktioner, vilket gör denna skjorta till ett perfekt val för både komfort och stil.

Välj mellan storlekarna: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.