Nybo Navy Unisex Sporty Mix Tunika, Andningsbar, Stretch

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5360249-0011

Nybo Navy Unisex Sporty Mix Tunika, Andningsbar, Stretch

Nybo Navy Unisex Sportig Mix Tunika levererar både komfort och funktionalitet för både kvinnor och män. Denna unisex-tunika har en rymlig skjortform med dold tryckknappsstängning och mjuk ribb i halsöppningen, vilket säkerställer att den sitter bekvämt hela dagen. Stretchpaneler både fram och bak ger en utmärkt passform och rörelsefrihet, medan justerbara remmar i ryggen tillåter anpassning efter individuella behov. Med två stora bröstfickor, inklusive en dold pennhållare och en synlig ID-kortshållare, erbjuder denna tunika praktiska förvaringslösningar. De rymliga höftfickorna med stängning och nyckelhållare samt stora mobiltelefonfickor är designade för att göra din arbetsdag mer effektiv.

SPORTY MIX-kollektionen representerar en kombination av lättvävda tyger och stickad piké, som framhäver hög prestanda, funktionalitet och komfort. Denna serie är specifikt designad för att möta kraven i vård- och omsorgssektorn, där hög prestanda och komfort är avgörande. Tunikaens design med en mix av klassiska färger som marinblå, ljusblå, grå melange, mörkgrön och bordeaux bidrar till ett professionellt och stilfullt utseende som passar perfekt till mörka underdelar.

Materialvalet består av en blandning av polyester och BC-bomull, vilket ger ett material med både hög andningsförmåga och hållbarhet. Tunikaens lätta och svetttransporterande pikéärmar och sidopaneler säkerställer att du förblir bekväm även under de mest hektiska dagarna. Kvaliteterna är utvecklade med fokus på hållbarhet, andningsförmåga och färgäkthet, och en smutsavvisande yttersida garanterar att tunikan håller sig fin längre.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.