Nybo Vit Unisex Charisma Premium Tunika, Justerbara Remmar, Slitsar, Temperaturreglerande

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5360211-0000

Nybo Vit Unisex Charisma Premium Tunika, Justerbara Remmar, Slitsar, Temperaturreglerande

Den eleganta Nybo Unisex Charisma Premium Tunika är designad med fokus på både komfort och funktionalitet. Denna tidlösa tunika kommer med två rymliga höftfickor, som är utrustade med nyckelremmar samt en praktisk bröstficka på vänster sida. Tunikan har justerbara remmar på ryggen och slitsar i sidorna, vilket säkerställer en utmärkt passform och större rörelsefrihet. Den enkla och klassiska skärningen gör det dessutom möjligt att använda tunikan som en kort rock, vilket ger extra mångsidighet.

Kollektionen introducerar en palett av mättade pastellfärger, inklusive både vita, marinblå och ljusblå nyanser, som framhäver den minimalistiska nordiska designen. Tyget är tillverkat av behaglig TENCEL®, som inte bara är temperaturreglerande, utan också motståndskraftig mot bakterier, vilket minskar svettlukt. Perfekt för hälsovårds- och omsorgssektorn samt tjänstesektorn, tack vare dess mjuka och slitstarka material.

Denna tunika erbjuder justerbarhet bak och flexfix-knappar för optimal komfort. Med en V-ringning som ger halsen och ansiktet ett slankare uttryck, är detta plagg både stiligt och praktiskt. Passar lätt ihop med olika byxor färgmässigt, och alla modeller uppfyller kraven för industriell tvätt.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Prisökning på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.