Nybo Navy Unisex Charisma Premium Tunika, Justerbar, Komfort, Slitstark

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5360211-0011

Nybo Navy Unisex Charisma Premium Tunika, Justerbar, Komfort, Slitstark

Upplev den stilfulla och funktionella Nybo Navy Unisex Charisma Premium Tunika, skräddarsydd för både män och kvinnor. Denna mångsidiga tunika eller skjorta är utrustad med två rymliga höftfickor som inkluderar praktiska nyckelremmar samt en ficka på vänstra sidan av bröstet. Tunikan erbjuder justerbara remmar i ryggen och slitsar i sidorna, vilket säkerställer en utmärkt passform och ökad rörelsefrihet. Den enkla och klassiska designen gör det möjligt att också använda den som en kort rock.

Kollektionen är känd för att vara ett spännande alternativ till traditionella vita uniformer och erbjuder ett överflöd av mättade pastellfärger. Det extremt bekväma och slitstarka tyget består av en blandning av polyester och TENCEL®, som har temperaturreglerande egenskaper och permanent motståndskraft mot bakterier, vilket minskar svettlukt. Denna vårdfokuserade serie kombinerar glada färger med en minimalistisk nordisk design och skapar en behaglig arbetsklädsel med en utmärkt passform för vård- och omsorgssektorn samt tjänstesektorn.

De många praktiska detaljerna, såsom justering baktill, nyckelremmar i höftfickorna, en mobilficka och slitsar för bättre komfort, gör denna tunika mycket användbar. V-ringningen ger ett slankare uttryck till hals och ansikte. Tunikan är tillgänglig i marinblå, vit och ljusblå och uppfyller alla krav för industriell tvätt, vilket säkerställer hållbarhet och lätt underhåll.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera ett pristillägg på 15 % för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.